Services

Massage
Verminderd stress, geeft ondersteuning bij klachten en zorgt voor een ontspannen lichaam.


De massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups. Deze vorm van cupping wordt ook wel koud/dry cupping genoemd. Er komt dus geen vuur aan te pas ! Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen, ontstaat er in de cup een vacuüm. De cup wordt vervolgens in een bepaalde volgorde over de huid verplaatst.


Tijdens de behandeling ervaart men vaak een tinteling en diepe warmte, zelfs lang na de behandeling. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen wanneer de cups langer op een zelfde plek blijven staan, kan er een rode paarsachtige verkleuring van de huid optreden. Deze plekken zullen echter verdwijnen, alleen kan dit wel zo’n 7 tot 14 dagen duren!


De behandelingen in onze salon zijn gebaseerd op het bevorderen van de productie van hormonen en het stimuleren van bloed en lichaamsvloeistoffen. De zuigkracht van de cup reikt tot wel 4 centimeter in het zachte weefsel. Het trekt gifstoffen en ontstekingen van het lichaam naar de oppervlakte van de huid, waar het lymfesysteem ze vervolgens verwijderd.


Prijzen


  • Cupping 25 min. €30,-

Maak een afspraak

Voorbereiding

Bij een eerste kennismaking zullen er een aantal vragen over uw algemene gezondheid gesteld worden. Bij enige twijfel of een contra indictie zullen wij de behandeling niet uitvoeren !